Over Simone

Laten we onze krachten combineren en samen dierenwelzijn verbeteren

Simone Hervij van Digitale Pootjes

Hee, ik ben Simone

Echt waar, ik heb het geprobeerd: dieren als hobby blijven zien en ‘gewoon’ mijn geld verdienen met waar ik voor opgeleid ben: grafisch ontwerper. En trouwens, hondentrainer zijn is niks voor mij, want ik heb geen geduld met ‘eigenwijze baasjes’.

Maar drie Bulgaarse honden adopteren was niet genoeg, er miste wat en ik haalde geen voldoening uit mijn vorige bedrijf. Dus toen ik daar de stekker uit trok en Digitale Pootjes startte, veranderde ALLES. Ineens was mijn doelgroep veranderd naar ondernemers met dezelfde missie als ik!

Nu help ik dierprofessionals meer baasjes bereiken met mijn design- en marketingskills en dat blijkt voor mij een gouden combinatie te zijn. Ik doe waar ik goed in ben, help daarmee dierenprofs die daar juist hulp bij nodig hebben, waardoor zij meer baasjes bereiken en we zo samen dierenwelzijn verhogen.

Dát geeft mij pas voldoening!

En ik wil dat website-gedoe stuk zo behapbaar en makkelijk mogelijk voor je maken, zodat jij zo min mogelijk gefrustreerd achter de laptop hoeft te zitten je kunt blijven focussen op de beestenboel.

Simone Hervij van Digitale Pootjes met Zoey

Waarom die drang om iets met dierenwelzijn te doen?

In 2016 ging ik naar Bulgarije voor vrijwilligerswerk in een asiel en adopteerde Zoey. Ze was in Bulgarije super vrolijk en makkelijk, maar hier was alles dat bewoog of geluid maakte eng. Ze was intens bang en onzeker.

We gingen naar de hondenschool, daarna een gedragstherapeut en oh boy: wat heb ik daar veel geleerd. Ik vooral, niet Zoey. Want wat wist ik eigenlijk nog weinig over honden, hun lichaamstaal, hun signalen en hoe je ze daarbij kunt steunen en begeleiden.

Daardoor is Zoey nu een vrolijke, zelfverzekerde lomperik. Natuurlijk door haar veel tijd en liefde te geven, maar ook doordat ik haar goed heb kunnen begeleiden door wat ik heb geleerd. Dat gun ik elk dier en dat begint bij baasjes leren hun dier te begrijpen. Het is zó vaak onnodige onwetendheid!

Maar wat als ik geen hulp had gezocht? Wat als ik dacht: “Ik heb altijd honden gehad, ik weet wel hoe het moet”? Of wat als ik naar een trainer was gegaan die nog met de dominantie-theorie werkt of marteltuigen zoals een sliplijn hoog in de nek? Dan had Zoey echt een #%@ leven gehad.

Het feit dat er – en dat zien we dagelijks op straat – nog zoveel mensen op een dieronvriendelijke manier met hun honden omgaan, gaat me aan ‘t hart en kan ik wakker van liggen.

Dát wakkert mijn vuur aan om jou te helpen meer baasjes te bereiken.

Ik gun elk dier liefde, begrip, respect, geduld en rust. Dat begint bij baasjes. Daarom ben jij als dierprofessional zo belangrijk en daarom wil ik jou vanuit mijn tenen helpen.

Over het websitepakket:

sameninzicht
“Toen ik Digitale Pootjes tegen kwam was ik verkocht. Alle stappen om een website aan te maken én helemaal in te richten naar eigen wens waren voor mij als een schot in de roos, ik MOEST dit hebben. Met vragen kon ik altijd bij Simone terecht en kreeg ik de juiste en fijne begeleiding om mijn website te laten stralen. Nou dit is helemaal gelukt! Ik ben super blij met mijn nieuwe website en door de training kan ik altijd gemakkelijk even spieken hoe het ook al weer moest. Ontzettend blij!”
Michelle Vertriest
paddy
"Dit is iets waar ik erg tegenop zag en ik wist niet goed waar ik moest beginnen. Simone heeft dit proces een heel stuk makkelijker gemaakt! Met de duidelijke video’s, tips, richtlijnen en support via de mail heb ik het toch kunnen doen. Aan het einde doet ze ook nog eens een laatste check zodat je zeker weet dat de website met een gerust hart live kan. Super fijn!"
Paddy Boekholtz
review-claudia-blaf
"In het begin was het zeker even wennen, maar de uitgebreide video handleiding met stap voor stap beschrijving was duidelijk en al heel snel wist ik precies hoe ik zelf mijn website kon aanpassen. De template is schitterend en zit echt heel goed in elkaar. Nadat mijn website live was gegaan, kreeg ik in de eerste maand al diverse aanmeldingen via het inschrijfformulier. Aanrader dus!"
Claudia van der Vorst
Simone Hervij van Digitale Pootjes met Ted

Feitjes over mij

Ik ben een echt chipsmonster. Als er ergens geen chips is op blijf ik niet lang en haal ik thuis de schade in.
Wilde eigenlijk Baldwin adopteren in plaats van Zoey, maar hij bleek te onzeker voor een eerste eigen hond. Drie jaar later heb ik hem alsnog naar Nederland gehaald, maar dan als pleeghond. Hij is even geadopteerd geweest, maar daarna weer teruggekomen bij mij. Nu hoeft hij nooit meer weg.
Moét in elk geval een keer per jaar naar de Efteling en kan mezelf uren verliezen op Eftepedia.
Kan niet normaal mascara op doen. Het zit overal boven en onder mijn oog en dat moet ik elke keer fixen met wattenstaafjes.
Vind het niet erg om te verdwalen in het bos. Als ik maar Google Maps heb voor als ik het zat ben.

Gratis e-book

Blauwdruk voor een geweldige homepagina

Ontdek hoe je een homepagina inricht die ervoor zorgt dat baasjes jou nooit meer wegklikken. Met een goede homepagina zorg je ervoor dat ze juist doorklikken en nieuwsgierig raken naar je aanbod. Hoe je dat doet, laat ik je zien met deze blauwdruk!