Websites voor hondenprofessionals

Next level websites waardoor baasjes direct contact met je willen opnemen

Je bent trots dat je zelfgebouwde website het doét, maar het is nou niet echt alsof ‘ie veel klanten oplevert…

Wat een hoop tijd en frustratie heeft je website bouwen gekost. Het lukte je uiteindelijk wél en daar was je trots op. Maar nu schaam je je misschien ‘n beetje voor je site. Je zou heel graag een website willen die écht indruk maakt op baasjes, waardoor ze meteen klant bij je willen worden.

Maar ja, hoe dan?! Je ziet er erg op tegen weer eindeloos ruzie maken met een stomme website-editor die niet doet wat je wilt. Met de kans dat het niet veel beter wordt dan het nu is én je trouwe viervoeter jaloers wordt op je laptop omdat ‘ie meer aandacht krijgt.

Jij staat liever met je laarzen in de modder om baasjes en honden te helpen, dan dat je urenlang moet uitzoeken hoe je dat tekstblokje verplaatst

 • Je hebt écht meer klanten nodig en weet dat een website daar enorm bij kan helpen. Maar je hebt geen idee hoe je zelf een website kunt maken die van baasjes klanten maakt. Wat moet er allemaal op? Wat is een goeie strategische indeling? Welke vormgeving komt professioneel over? Hoe werkt al die techniek?!
 • Je site uitbesteden aan een (goede!) websitebouwer kost al snel zo’n € 2.500 en dat budget is er simpelweg nog niet. Je moet ook nog brokjes kunnen betalen, am I right?!
 • Alles dat komt kijken bij websites is zó overweldigend. SEO, statistieken, conversie, salespagina’s, call-to-actions… Ineens snap je hoe je hond zich voelt als je hem een nieuw woord probeert aan te leren.

En dat is zó begrijpelijk!

Want laat ik eerlijk zijn: een goede, stijlvolle website maken IS ook gewoon niet makkelijk. Het is een vak apart. En ik begrijp ook dat je niet zomaar € 2.500 hebt liggen om te investeren in een nieuwe website. Maar wat nou als…

 • Je zonder al te veel moeite of geld alsnog zo’n professionele, next level website kunt krijgen?
 • Je het niet alleen hoeft te doen?
 • Je hulp krijgt bij de opbouw van je pagina’s en teksten, die van bezoekende baasjes klanten maken?
 • Je weer vol trots je eigen website bezoekt?
 • Je een website hebt die moeiteloos meer baasjes trekt die met jou willen werken?
 • Je daardoor meer klanten en hun honden helpt en zo je omzet verhoogt?

Het kan. Omdat ik weet dat de kracht van de meeste hondenprofs meer bij werken met mensen en honden ligt, dan bij technisch geneuzel en vormgeving… heb ik de perfecte middenweg voor websites bedacht. Waarmee je óók nog eens geld overhoudt voor die onverwachte dierenartskosten.

mijn oplossing

Website templates voor hondenprofessionals

 • Prachtig ontworpen websites die qua inhoud, vormgeving en indeling speciaal zijn ontworpen op hondenprofessionals.
 • Mega tijdsbesparend, want de basis staat al: jij hoeft het alleen nog maar in te vullen.
 • Lage investering vergeleken met een compleet nieuwe website op maat van dezelfde kwaliteit.
 • De pagina’s zijn al strategisch slim ingericht zodat baasjes sneller klant willen worden. Je hoeft dus niet het wiel opnieuw uit te vinden.
 • Mét schrijftips voor teksten die interesse, vertrouwen en enthousiasme opwekken.
 • Niet meer uren Googlen, maar even de bijbehorende eenvoudige handleiding erbij pakken.
 • Je staat er niet meer alleen voor, maar je krijgt hulp als je ergens niet uit komt.
 • In korte tijd een professionele, moderne website die meer baasjes trekt die met jou willen werken

Super mooie website template gekocht bij Simone die ze ook voor mij heeft ingevuld. Zelf had ik het niet zo mooi voor elkaar gekregen. En ik merk het effect: er zijn nu al meer contact aanvragen. Ik ben er onwijs blij mee en kan haar van harte aanbevelen. Ze houdt goed rekening met je wensen en als je iets vraagt krijg je vlug antwoord. Simone super bedankt! Je hebt me gered.

Kirsten Van Gaalen-Jeelof
Hondencoaching be there

Kies jouw favo template voor details & prijzen

Je kunt al starten met jouw nieuwe website vanaf 399,-

Forest Doggies
Bright Doggies
Jolly Doggies

Ik laat je zien hoe makkelijk het om de templates aan te passen:

Waarom Simone?

Ik wil beloningsgerichte hondenprofs helpen hun message te verspreiden

Als ik op straat een baasje onterecht boos zie worden op z’n hond, grijpt me dat zó intens aan. Dan denk ik: “ga alsjeblieft naar een modern opgeleide hondenschool of gedragstherapeut, ontdek dat het gedrag uit angst komt en leer hoe je dit diervriendelijk om kunt buigen”.

Dé reden dat ik Digitale Pootjes ben gestart: zorgen dat jij deze baasjes weet te bereiken en kunt helpen, zodat baas en hond een fijner leven krijgen. Ik wil zorgen dat je moeiteloos online baasjes trekt die klant bij je willen worden, zodat je goed verdient en dit fulltime kunt (blijven) doen.

En ik wil dit zo behapbaar en makkelijk mogelijk voor je maken. Zodat jij je kunt blijven focussen op de honden, meer baasjes helpt en zo hondenwelzijn verhoogt.

“Het fijne van Simone is dat ze precies weet wie je doelgroep is, zelf ook verstand van honden heeft, en dat maakt dat ze je heel gericht kan helpen met je website. Haar uitleg is helder en makkelijk uitvoerbaar. Aanrader!”

Daniëlle mastenbroek

happyhonden

Je huidige site ziet de bijl al hangen… Klaar voor een trots gevoel over je prachtige nieuwe site die van baasjes klanten maakt?

Open chat
1
💬 Vragen?
Hee hondenprof 👋
Stuur me gerust een appje als je iets wilt vragen 😊