Navigeer snel over deze pagina:

Jouw nieuwe website in no time op poten

Maak van baasjes moeiteloos klanten met een moderne website waar je trots op bent. Zónder al het gedoe dat bij websites komt kijken. Alles staat al voor je klaar: je hoeft je nieuwe website alleen nog maar in te vullen!

Jij en websites zijn niet bepaald beste vriendjes

Je hebt misschien al een website die je met bloed, zweet en tranen online hebt gekregen, maar die levert te weinig op.
Of je hebt nog geen website en ziet enorm op tegen alles dat erbij komt kijken: teksten schrijven, foto’s regelen, een goed design, een strategische indeling, de techniek… aaargh!
Je hebt geen idee hoe of waar te beginnen en stelt het zo lang mogelijk uit.
Alles aan je website kost je zó veel tijd dat je harige beste vriend jaloers wordt op je laptop.
Je site uitbesteden aan een goede websitebouwer kost al snel duizenden euro’s en dat budget is er simpelweg (nog) niet. Je moet ook nog voer voor de beestenboel kunnen betalen, am I right?!

Als dierenprof wil je gewoon dit:

Een website die zorgt dat baasjes klant bij je willen worden, zodat je meer baasjes en dieren helpt, waardoor dierenwelzijn stijgt.

Meer omzet en impact maken, door een moderne, prachtige website die moeiteloos van baasjes klanten maakt.

Zonder zorgen of stress zelf aan je website werken en altijd iemand om op terug te vallen.

Een website waar je eens écht trots op kunt zijn, die helemaal bij JOU past. Die je zelf vol trots bezoekt en aan anderen laat zien.

Snel live kunnen met je mooie bedrijf, omdat je geen maanden achter de laptop hoeft te zitten om alles uit te zoeken.

Geen tijd verspillen aan zelf proberen een mooi design te maken, of uitvogelen hoe je een website strategisch inricht.

Je staat liever met je laarzen in de modder om baasjes en dieren te helpen, dan urenlang klooien op je laptop

Maar wat nou als dat helemaal niet hoeft?

Wat als je zelf je website kunt maken zónder mega tijdsinvestering, uitzoekwerk en frustratie?

Ik weet dat een converterende website voor veel dierenprofs als een moeilijk, overweldigend ding wordt gezien. Maar dat hoeft het niet te zijn. Je moet alleen even weten hoe of wat.

Daarom heb ik speciaal voor jou een websitepakket ontwikkeld, waarmee het super makkelijk en toegankelijk wordt om een geweldige website te krijgen. Oók (of zelfs juist) als je je laptop het liefst zo min mogelijk aanraakt.

De hele basis staat al voor je klaar: prachtige pagina’s waar je uit kunt kiezen, een strategische indeling, schrijftips, en veel techniek is al geregeld. Je hoeft alleen nog maar de pagina’s in te vullen met jouw kleuren en lettertypes, foto’s en teksten.

Met de bijbehorende training laat ik stap voor stap zien hoe je dat doet.

Complete website waarin de hele basis al klaar staat; je hoeft het alleen nog maar in te vullen
De basis techniek is al geregeld en hoef jij niet meer naar om te kijken: je hoeft je alleen nog maar te richten op de inhoud.
Je staat er niet alleen voor, maar je krijgt hulp als je ergens niet uit komt.
Online training waarin je stap voor stap leert hoe je zelf super makkelijk alles zelf aanpast.
Templates met prachtige vormgeving en sterke strategie. Maar alles is aan te passen naar jouw smaak en huisstijl!
Zelf makkelijk aanpassingen doen en pagina’s toevoegen aan je site. Je hebt alle vrijheid!
Per pagina en blok meerdere templates om uit te kiezen, zodat je alle vrijheid hebt en sites niet op elkaar gaan lijken.
In korte tijd live met een moderne website, die meer baasjes aantrekt die met jou willen werken.

Je gaat ‘r haast zelf van kwispelen:

review-claudia-blaf
"In het begin was het zeker even wennen, maar de uitgebreide video handleiding met stap voor stap beschrijving was duidelijk en al heel snel wist ik precies hoe ik zelf mijn website kon aanpassen. De template is schitterend en zit echt heel goed in elkaar. Nadat mijn website live was gegaan, kreeg ik in de eerste maand al diverse aanmeldingen via het inschrijfformulier. Aanrader dus!"
Claudia van der Vorst
de-honderwijzer-saskia-kolthof
"Dit is een super investering geweest voor mijn bedrijf. Het pakket biedt veel mogelijkheden om pagina’s te maken die je volledig in kunt vullen naar eigen inzicht en huisstijl. Simone geeft in haar videotraining en in de pootleiding (briljante vondst!) veel heldere en makkelijk te begrijpen informatie zodat je nieuwe website snel, mooi en commercieel aantrekkelijk online kan gaan. Simone is toegankelijk in het contact en makkelijk bereikbaar als je vastloopt of vragen hebt. Ik ben heel trots op mijn website. Maar nog fijner: de site blijft veel nieuwe klanten genereren! Het is de investering dubbel en dwars waard geweest. Ik had de kosten er in een half jaar tijd uit. Niet meer twijfelen; doen."
Saskia Kolthof
remiebrink.jpg
“Alles is nu één geheel en straalt professionaliteit uit. Het was voor mij erg prettig dat zij de technische onderdelen in het template al geregeld had en ik meteen kon beginnen met het aanpassen. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren, op al mijn vragen kwam een duidelijk en uitgebreid antwoord. Ik zal Digitale Pootjes zeker aanraden aan andere dierprofessionals.”
Remie Brink
paddy
"Dit is iets waar ik erg tegenop zag en ik wist niet goed waar ik moest beginnen. Simone heeft dit proces een heel stuk makkelijker gemaakt! Met de duidelijke video’s, tips, richtlijnen en support via de mail heb ik het toch kunnen doen. Aan het einde doet ze ook nog eens een laatste check zodat je zeker weet dat de website met een gerust hart live kan. Super fijn!"
Paddy Boekholtz
review-evabuter.jpg
“Ik vind dit ZO’N verademing na waar ik eerst zat. Dat kostte me wéken aan hoofdpijn en gedoe. En dit is gewoon klik klik klik, klaar. Echt een verademing. En de online training is mega duidelijk, makkelijk, overzichtelijk en heel goed te doen. Dit moet voor iedereen begrijpbaar zijn.”
Eva Buter
feathervale.jpg
“Mijn website was er niet geweest zonder Digitale Pootjes! Snelle, duidelijke hulp wanneer je het nodig hebt en overzichtelijke feedback. Ook is het heel goed uitgelegd, weinig kan je verkeerd doen. En I love it! Ik ben enorm trots op de creatie die eruit voortgekomen is. 😍 Mijn website is er eentje om trots op te zijn. Een echte aanrader!”
Feathervale
Eline Bousson
sameninzicht
“Toen ik Digitale Pootjes tegen kwam was ik verkocht. Alle stappen om een website aan te maken én helemaal in te richten naar eigen wens waren voor mij als een schot in de roos, ik MOEST dit hebben. Met vragen kon ik altijd bij Simone terecht en kreeg ik de juiste en fijne begeleiding om mijn website te laten stralen. Nou dit is helemaal gelukt! Ik ben super blij met mijn nieuwe website en door de training kan ik altijd gemakkelijk even spieken hoe het ook al weer moest. Ontzettend blij!”
Michelle Vertriest

Kies per pagina je favoriete lay-out

Je hebt keuze uit 21 pagina-sjablonen (2 á 3 per type pagina). Je kunt ook blokken van andere pagina’s kopiëren + plakken in jouw pagina, dus je kunt eindeloos combineren.

Dit zit er in het websitepakket:

21 sjablonen voor je pagina’s om uit te kiezen. Niet alleen mooi, maar óók zo ingericht dat je website van bezoekende baasjes klanten maakt.

WordPress Premium Elementor thema t.w.v. $49. De licentie voor Elementor krijg je van mij, zolang ik mijn licentie actief houd (dat zal voorlopig zo blijven). Anders kost hij jaarlijks slechts $49. Elementor is de makkelijkste bouwer voor WordPress.

Online video-training die stap voor stap laat zien hoe je je site aanpast. Zo gaat het ook jou lukken om het template om te toveren in jouw droomwebsite.

Blog systeem. De blogs zijn al prachtig vormgegeven, dus je kunt daar meteen mee beginnen, of bestaande blogs erin zetten.

Tientallen kant-en-klare blokken om naar wens aan je pagina’s toe te voegen. Zo kun je makkelijk extra blokken invoegen, verplaatsen of verwijderen.

Support als je vastloopt. Je krijgt een strippenkaart van 1u die 3 maanden geldig is, waarmee je mij om hulp kunt vragen.

Link-pagina voor Instagram. Als mensen klikken op je ‘link in bio’, laat je ze landen op deze pagina waarop jouw belangrijkste links staan.

Inclusief schrijftips. In elk blok staat wat je erin zou kunnen vertellen. Elke pagina heeft al een logische opbouw voor dierenprofs die je zo kunt gebruiken.

Strak-trek-uurtjes. Als de website klaar is om live te gaan, ga ik er in max 2 uur (dit staat los van je strippenkaart!) doorheen en zorg dat website visueel oogstrelend is

Hoe het werkt:

Na aanschaf krijg je direct toegang tot de online training.
In de online training vind je instructies en de bestanden die je nodig hebt om de website te installeren op jouw hosting. Wat hosting is en hoe je dat regelt, leg ik uit in de training.
Liever je huidige site live houden terwijl je aan je nieuwe site werkt? Dat kan, door je nieuwe site tijdelijk op een subdomein te zetten. No worries, hier help ik je bij!
Dan kun je aan de slag met je site m.b.v. de videotraining en pootleiding!
Wanneer jij zo goed als klaar bent, ga ik er nog even doorheen met het strak-trek-uurtje om het design na te lopen en hier en daar strakker te trekken.
En dan kun je live! Als je gebruik hebt gemaakt van stap 3, help ik je met het verplaatsen van je site van de tijdelijke locatie naar jouw domein. Laat die baasjes maar komen!

Een kijkje achter de schermen

Ik laat je in deze video kort zien hoe makkelijk Elementor werkt, en hoe de academy en pootleiding eruit zien.

Ja, ik wil aan de slag met mijn nieuwe website!

In 6 termijnen

183,-

exclusief btw

In 3 termijnen

365,-

exclusief btw

Eenmalig

997,-

exclusief btw

Optionele modules:

Deze opties kun je direct toevoegen aan je winkelmand tijdens het afrekenen, of later alsnog bestellen.

Installeer-service

Ik installeer het websitepakket voor je op jouw hostingpakket (zie de FAQ onderin voor meer over geschikte hosting), eventueel op een subdomein.

€ 100

Support

Toch extra hulp nodig of mij iets laten aanpassen op je site? Je kunt altijd mijn hulp inschakelen.

€ 85 per uur

Betaalsysteem / eenvoudige webshop

Laat baasjes via je website afrekenen voor trajecten of consulten, of verkoop fysieke óf digitale producten zoals ebooks. Scheelt megaveel handmatige administratie!

€ 297

Boekingsysteem

Laat baasjes via je website afspraken inplannen én direct afrekenen. Dit is meteen inclusief de eenvoudige webshop, omdat die nodig is voor het afrekenen.

€ 347

Strategiesessie

Ik kan strategisch met je meedenken via een Zoom- of belsessie van een uur. Zodat je daarna vol nieuwe inzichten, meer zelfvertrouwen, motivatie, helderheid en een mooie actielijst je bedrijf verder kunt laten groeien.

€ 147

Invul-service

Wil je liever niet zelf aan de slag? Lever jouw content aan en ik maak jouw nieuwe website o.b.v. het websitepakket. Stuur even een berichtje voor meer info hierover.

€ 497

Beeld je eens in hoeveel extra baasjes je nieuwe website aan zal trekken, die niet kunnen wachten klant bij je te worden? En wat je allemaal kunt doen met de tijd die je niet in het uitzoeken hoeft te steken?

0
Dierenprofs met het websitepakket
0
Gemiddeld cijfer wat dierenprofs hun nieuwe website geven
Jaren die ik ervaring heb met websites maken
review-evabuter.jpg
"Ik vind dit ZO’N verademing na waar ik eerst zat. Dat kostte me wéken aan hoofdpijn en gedoe. En dit is gewoon klik klik klik, klaar. En de online training is mega duidelijk, makkelijk, overzichtelijk en heel goed te doen. Dit moet voor iedereen begrijpbaar zijn."
Eva Buter

Deze welzijnsgerichte dierenprofs gingen je voor:

“Ik ben heel trots op mijn website. Maar nog fijner: de site blijft veel nieuwe klanten genereren! Het is de investering dubbel en dwars waard geweest. Niet meer twijfelen; doen.”

“Ik ben diep onder de indruk van hoe dit gemaakt is. Ik als digibeet begreep heel goed wat er moest gebeuren: de cursus is mega gebruiksvriendelijk. Echt een dikke aanrader, dankjewel Simone!”

“Alles is nu één geheel en straalt professionaliteit uit. Ik zal Digitale Pootjes zeker aanraden aan andere dierprofessionals. ”

“Het fijne is dat echt alles voor elkaar is, dus dat je het echt alleen naar jouw smaak hoeft aan te passen. Aanrader dus!”

“Omg Simone! Ik heb m’n eerste (onbekende) klant al via mijn website! Ze heeft het inschrijf formulier ingevuld! M’n site is nog geen 24u online! Echt heel onwerkelijk!”

“Ik zou echt alle dierenprofs aanraden om het websitepakket van Digitale Pootjes aan te schaffen! Het gaat je zo helpen en veel werk uit handen nemen.”

Als jouw nieuwe website eenmaal live staat...

… laat je jouw succes niet langer tegenhouden door een krakkemikkige website die niet converteert. Jij gaat vanaf nu aan de lopende band bezoekers omzetten naar klanten!
… heb je een fantastische website die je geen kopzorgen meer geeft en eindelijk vol trots met iedereen kunt delen. Geen schaamte meer als iemand naar je website gaat!
ga je het druk krijgen. Want jouw website is marketingtechnisch zo ingericht dat hij moeiteloos van baasjes klanten maakt. You better prepare!
… heb je de vrijheid om zelf makkelijk aanpassingen te doen aan je site. Geen websitebouwer meer nodig voor elke aanpassing!
Simone Hervij van Digitale Pootjes

Waarom ik zo graag welzijnsgerichte dierenprofs aan geweldige websites help

Kijk, ik wil net als jij gewoon niets liever dan dierenlevens mooier maken. Maar mijn kracht ligt niet bij (*kuch* vaak ook eigenwijze) baasjes leren hoe we diervriendelijk met dieren om kunnen gaan. Mijn kracht ligt juist bij hetgene waar jij waarschijnlijk de kriebels van krijgt: computers, vormgeving, marketing en techniek! 

Dus als ik die krachten nou gebruik om dierenprofs te helpen aan geweldige websites, zodat zij meer baasjes bereiken, daar makkelijker klanten van weten te maken en zo meer dieren kunnen helpen, dan verhogen we samen dierenwelzijn! Dat vind ik prachtig, daar doe ik het allemaal voor.

En dat wil ik zo laagdrempelig mogelijk voor je maken. Zodat jij je zoveel mogelijk kunt focussen op wat belangrijk is: de baasjes en hun dieren.

Hoe beter jouw website is, hoe beter dat is voor dierenwelzijn

Het websitepakket is voor jou als:

… je dierenwelzijn voorop stelt en welzijnsgericht werkt.
… je wél een super profi website wilt, maar nog niet het budget hebt voor een website op maat en dus voor een deel zelf met je site aan de slag wilt om zo kosten te besparen.
… je het leuk vindt om zelf aan je website te werken en bereid bent te leren werken met een nieuw systeem (WordPress met Elementor)
… je geen held bent met websites, maar ook weer niet bang bent voor computers.
… je graag iemand als sidekick wilt bij je website, zodat je er niet alleen voor staat.
… je meer baasjes en dieren wilt helpen en heel goed begrijpt dat een next level website daaraan bijdraagt.

Dit is niet voor jou als:

… je met dominantie, dwang of fysieke correcties werkt.
... je van jezelf weet dat je dit ondanks mijn videotraining + pootleiding niet gaat lukken en er als een berg tegenop gaat zien (tip: doe jezelf een plezier en mail me even op simone@digitalepootjes.nl om te sparren over de opties om dit uit te besteden).
… je je laptop bij één obstakel al uit het raam gooit.
… je al helemaal tevreden bent over je huidige website en hij genoeg klanten aantrekt.
… je liever niet zelf je website maakt en budget hebt voor een website op maat (ook mogelijk, mail me even!).
… je erg gehecht bent aan je huidige website systeem en niet wil overstappen naar WordPress met Elementor.

Nog meer woorden waar ik van ga kwispelen:

puur-dierenliefde
"Het website pakket is gewoon super ideaal. Het enige wat je moet doen is alles aanpassen naar je huisstijl. Verder staat alles. Wat ik super fijn vind is dat je meteen een site hebt die pakkend is, hetgene wat werkt op de juiste plaatsen. Simone heeft overal over nagedacht. Alles klopt! Simone heeft mij goed geholpen, met het strak trek uurtje, maar ook om de website snel online te zetten. Ik ben onwijs blij met mijn website."
Dominique van Bree
jessica-bewustmetje-hond
“Met behulp van alle video’s en support heb ik gewoon ”zelf” de website gemaakt! Simone stond meteen voor me klaar als iets niet lukte en heeft aan het einde de puntjes op de i gezet. Met als resultaat een website die uitstraalt wat ik voor ogen had en wat ik (niet onbelangrijk) heel makkelijk zelf kan bijwerken. Ik heb al heel veel complimenten gehad over mijn website en ik ben echt super blij met het eindresultaat. Dus… Ben jij opzoek naar een super lieve en toffe dame die met je meedenkt, voor je klaar staat en ook nog eens hondenwelzijn op de eerste plaats zet? Dan moet je bij Simone zijn!”
Jessica Boekholtz
review-jillkinkelaar
"Omdat ik na twee hele dure investeringen nog niet had wat ik wilde en het zelf graag wil kunnen aanpassen besloot ik voor het website pakket van Simone te gaan. Doodeng, maar ik wist dat Simone mij niet zou laten zwemmen als iets niet zou lukken. Het fijne is dat echt alles voor elkaar is dus dat je het echt alleen naar jouw smaak hoeft aan te passen. Aanrader dus want je hebt het in eigen hand op een veilige manier zodat je gewoon tijd hebt voor je eigen werk! "
Jill Kinkelaar
dogease
"Ik ben aan de slag gegaan met het websitepakket omdat ik meteen een goede site wou opzetten. Dat Simone zich echt op welzijnsgerichte dierenprofs richt, is enkel een pluspunt. Ze weet wat nodig is om een goede website voor je doelgroep op te zetten! De videocursus is heel duidelijk en zorgt ervoor dat je zelf aan de slag kan. Loop je toch nog ergens tegenaan? Simone staat altijd klaar om je verder te helpen! Als ik dit zelf had moeten uitzoeken had ik mijn laptop al door het raam gegooid van pure frustratie, maar nu staat er gewoon een mooie professionele website."
Caroline Goessens
riannewarmerdam
"Met een website van Digitale Pootjes geef je je bedrijf direct een professionele look. De cursussen maken het gemakkelijk om zelf je website aan te passen en als je ergens niet uitkomt staat Simone altijd snel voor je klaar met hulp of adviezen. Simone denkt graag mee met klanten. Voor iedereen die nog twijfelt; doe dit! Het is zo waardevol. Wanneer je als ondernemer uitstraalt wie je echt wil zijn online trek je ook de klanten aan die je echt wilt. Ik heb zelf een website en de cursus Hoger in Google gevolgd en vond het echt meer dan het geld waard."
Rianne Warmerdam
sunnycoaching
“Ik had geen aanmeldingen via mijn website en was niet goed vindbaar op google. Door Simone’s websitepakket aan te schaffen heeft het in de eerste week dat deze live is al verschil in gemaakt. Ik ben goed vindbaar via Google en ik durf nu iedereen trots door te verwijzen naar mijn website! Simone is goed te bereiken als je vastloopt of op onderdelen klikt waar je niet op moet klikken (woeps). Daarnaast denkt ze mee in verbeteringen van je website en reageert ze snel op berichtjes. Het is een investering maar hé ik heb er wel een onwijs gave website voor terug! Simone bedankt!”
Daphne Voorheijen
review-daniellemastenbroek
“Het fijne van Simone is dat ze precies weet wie je doelgroep is, zelf ook verstand van honden heeft, en dat maakt dat ze je heel gericht kan helpen met je website. Haar uitleg is helder en makkelijk uitvoerbaar. Aanrader!”
Danielle Mastenbroek
pawsometogether
“Ik prutste een tijd met een gratis websitebouwer. Het koste me veel tijd en eerlijk? Spuuglelijk 😅Tot ik Simone en haar templates zag voorbijkomen. Dat moest ik hebben! En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Mijn website ziet er meteen 1000x professioneler uit. De template geeft inspiratie om duidelijk te omschrijven waarvoor je staat en hoe je aan de slag gaat. En dat merk je dan ook aan de reacties. Simone weet echt wat ze doet en doet dat ontzettend goed! Dank je wel om met jouw magische handen mij van zo’n mooie website te voorzien.”
Sarah van Nuffelen
review-kirstenvangaalen
“Super mooie website template gekocht bij Simone. Zelf had ik het niet zo mooi voor elkaar gekregen. En ik merk het effect: er zijn nu al meer contact aanvragen. Ik ben er onwijs blij mee en kan haar van harte aanbevelen. Ze houdt goed rekening met je wensen en als je iets vraagt krijg je vlug antwoord. Simone super bedankt! Je hebt me gered 😄”
Kirsten van Gaalen-Jeelof
review-samsmits
“Simone heeft me geholpen met het maken van mijn website met haar websitepakket. Ik heb er echt al heel veel complimenten over mogen ontvangen. Dankzij Simone en haar scherpe oog ziet de website er prachtig uit!”
Sam Smits
review-evelynevanhuistjee
“Voor mij als digibeet was het niet te doen om zelf een website te maken. Haar website template vond ik ideaal, omdat het heel betaalbaar is maar je wél de kwaliteit krijgt van een website op maat. Ik krijg veel complimenten over mijn nieuwe site en krijg nu al meer aanvragen van baasjes binnen. Ik kan andere hondenprofessionals Simone zeer aanraden!”
Evelyne van Huijstee

Veelgestelde vragen:

Hosting is een stukje ruimte op het internet waarop jij jouw website zet. Daar betaal je een ‘hosting provider’ een maandelijks bedrag voor. Een domeinnaam krijg je er vaak gratis bij als je een hostingpakket afneemt. 

Om het websitepakket te kunnen installeren, heb je ‘gewone’ hosting nodig (zoals Vimexx en Antagonist). Niet-gewone hosting zijn partijen als Showit, Jimdo, Wix, Jouwweb etc. Daar kun je het websitepakket dus niet op installeren.

Versio en Strato raad ik niet aan. Je kunt bijv bij Vimexx (klik) een hostingpakket afnemen, en dan heb je meestal genoeg aan het Plus pakket. Zorg in ieder geval dat je hosting en domeinnaam bij dezelfde partij staan, wel zo makkelijk.

Let op: als je van hosting verandert, moeten je domein + eventueel zakelijke email verhuisd worden naar de nieuwe hosting. Dit is je eigen verantwoordelijkheid en je kunt meestal gewoon om hulp vragen aan de support van je nieuwe hosting. Bijv Vimexx verhuist je site + domein + email gratis voor je binnen 30 dagen na aanschaf van het pakket.

Dat is het mooie: je kunt ALLE vormgeving in een handomdraai aanpassen. Dus al zijn de kleuren groen en gebruik jij vooral paars in je huisstijl, dan maak je het gewoon paars, in combinatie met wit bijvoorbeeld.

Het is altijd zo leuk om te zien hoe een paar kleine aanpassingen in vormgeving gelijk een heel andere sfeer neerzetten!

Ja zeker! Er zitten zo’n +/- 22 sjablonen in het pakket die je kunt gebruiken om nieuwe pagina’s mee toe te voegen. Je kunt er oneindig veel bijmaken.

Dat is het mooie en unieke aan dit websitepakket: juist om dat te voorkomen heb ik per pagina meerdere variaties gemaakt om uit te kiezen, én kun je gewoon blokken van andere pagina’s mixen en matchen. Dus bijv het ene blok van sjabloon #1 en dat ene blok voor je reviews van sjabloon #3. 

Elke pagina kun je dus helemaal naar eigen wens en smaak samenstellen. Je hebt alle vrijheid! Alleen al andere foto’s, lettertypes en kleuren doen al zoveel, waardoor het al snel niet meer op andere websites van dit pakket lijkt. Hoe jij het template aanpast en eigen maakt, maakt dus het verschil.

Ja! Het mooie van WordPress is dat je altijd nieuwe functies kunt toevoegen. Je kunt op elk moment elke functie die je wilt (laten) toevoegen.

Dan kun je een strippenkaart afnemen voor extra support of voor werkzaamheden die je liever niet zelf wilt doen.

Yes! Ik wil consistent zijn in de sjablonen, dus gebruik overal voor het gemak hondenfoto’s. Maar in de schrijftips gaat het over dierenprofs in het algemeen. De hondenfoto’s vervang je straks natuurlijk voor die van jezelf en dan maakt het niet uit met welke soort dieren je werkt 🙂

Dit zit niet inbegrepen in het websitepakket, maar je kunt wel een onderhoudsabonnement bij me afnemen. Maar je kunt in principe ook zelf je site onderhouden als je dat ziet zitten. In de training geef ik daar tips voor.

De site is SEO-vriendelijk, wat betekent dat hij met de juiste instellingen gewoon goed gevonden kan worden. Maar je zult hier zelf mee aan de slag moeten, want je vindbaarheid met SEO hangt helemaal af van de teksten die jij gebruikt.

Wil je hier serieus mee aan de slag? Check dan even mijn cursus Hoger in Google 😊

No worries! Je krijgt support én ik kan je site in het strak-trek-uurtje nog rechttrekken. Heb je toch meer hulp nodig, kun je altijd nog een strippenkaart aanschaffen. Je kunt er ook altijd nog voor kiezen gebruik te maken van de invulservice (zie het VIP pakket), mocht je er zelf echt niet uit komen.

Deze diensten bied ik zelf niet aan. Zoek een goede copywriter voor je teksten en kijk eventueel op Pexels voor gratis stockfoto’s.

Eerst even snuffelen?

Wil je eerst graag even zien hoe het websitepakket achter de schermen werkt? Dat kan ik je laten zien in een demo. Kun je meteen al je vragen aan me stellen 😊 Helemaal vrijblijvend natuurlijk!

Wanneer je op een datum + tijd hebt geklikt, moet in het formulier je naar beneden scrollen om de rest van de vragen te zien en op de bevestigingsknop te kunnen klikken.

Spreek ik je snel?