Voor wordpress websites

Onderhoudsabonnement

Nooit meer zorgen om het onderhoud van je website, maar lekker de focus houden op de dieren

Het gaat goed, totdat het fout gaat

WordPress sites moeten regelmatig onderhouden worden qua updates van je thema’, plugins en WordPress zelf. Doe je dat niet, dan vergroot de kans op een lek en kan je website gehackt worden. Dat is wel het laatste wat je wil!

Op zich is het onderhoud zelf niet zo heel spannend. Als je weet wat je doet. En áls er geen problemen door ontstaan. Zodra dat wel gebeurt, is de gemiddelde dierprofessional de sjaak omdat ze geen idéé hebben hoe hoe dat probleem op te lossen.

 That’s where I come in!

 

Als je dit herkent, gun jezelf dan een abonnement

Je hebt helemaal geen zin om überhaupt na te denken over het onderhoud van je site, ugh!
Als je updates zou draaien, druk je met je hart in je keel op ‘update’ en fingers crossed dat het goed gaat
Je wilt je focussen op de inhoud van je site, niet met de techniek erachter
Je wilt iemand hebben om op terug te kunnen vallen als er iets mis gaat

Bespaar jezelf die stress en geef het uit handen

Durf je het onderhoud zelf niet aan, laat mij het dan voor je doen. Voor een vast bedrag per maand regel ik die updates voor je én zorg ik ervoor dat er backups teruggezet kunnen worden als er toch iets mis gaat. 

Je site wordt daarnaast 24/7 in de gaten gehouden of hij nog wel live is, beveiligd tegen hackers, krijgt een basis snelheidsoptimalisatie (dat vindt Google ook fijn, goed voor je SEO!) en je database (revisies enzo, die uiteindelijk ook voor een zware, trage site zorgen) wordt regelmatig opgeschoond.

Je kunt kiezen voor een standaard of pro pakket. Bij die laatste zit er sowieso een halfuur supporttijd inbegrepen voor maar 18,50 extra per maand. Dan betaal je eigenlijk maar de helft van mijn normale uurtarief! Het Pro abonnement is alleen mogelijk voor websites afgenomen bij Digitale Pootjes.

De onderhoudsabonnementen

STANDAARD

29,-

per maand

Pro

47,50

per maand

Genoemde prijzen zijn ex btw.

Belangrijk om te weten:

Het abonnement wordt per kwartaal vooruit gefactureerd.
Je kunt dan ook per kwartaal opzeggen, upgraden of downgraden.
Als ik je website voor je ga onderhouden, zal ik de inloggegevens van je website hostingprovider nodig hebben. Ik zal hier natuurlijk zorgvuldig mee om gaan.
Na je bestelling krijg je direct een mail waarin ik om de nodige gegevens vraag.
Standaard abo: exclusief het oplossen van eventuele problemen die tijdens een onderhoud of monitoring aan het licht komen. Mocht dit voor komen, bespreek ik dit natuurlijk eerst met je.
Pro abo: ongebruikte supporttijd kan niet meegenomen worden naar een volgende maand.
Pro abo: alleen mogelijk voor websites afgenomen bij Digitale Pootjes.

Veelgestelde vragen:

WordPress sites moeten regelmatig onderhouden worden qua updates van je thema’, plugins en WordPress zelf. Doe je dat niet, dan vergroot de kans op een lek en kan je website gehackt worden. Dat is wel het laatste wat je wil!

 

Je kunt het prima zelf doen en als je weet wat je doet, gaat het vaak gewoon probleemloos.

Maar het gebeurt regelmatig dat plugins ineens niet meer werken na een update, je site er anders uit ziet of je site helemaal niet meer laadt door een error. En dan is het fijn om iemand te hebben om op terug te kunnen vallen. Die het probleem kan opsporen en oplossen. Die backups kan laten maken en herstellen. Die je site beveiligt en monitort.

Bij het standaard abonnement niet🙂 Als het maar een WordPress site is en hij degelijk in elkaar zit en niet super complex is. Dat check ik bij de eerste keer inloggen en als je site geen match blijkt te zijn, stort ik uiteraard je geld terug.

Het pro abonnement is alleen mogelijk voor websites afgenomen bij Digitale Pootjes.

Bij het standaard abonnement probeer ik het probleem in enkele minuten op te lossen. Als dat niet lukt, zet ik een backup terug en overleg ik over de vervolgstappen en eventuele bijkomende kosten voor het oplossen.

Als jij (of mijn software) mij een seintje geeft dat er iets mis is met je site, reageer ik natuurlijk zo snel mogelijk op werkdagen.

Als het écht urgent is en ik ben in de buurt van mijn laptop, help ik ook ‘s avonds en in het weekend waar mogelijk.

Als je het Pro abonnement neemt en je website met Divi of Elementor gemaakt is, kun je je 30 minuten supporttijd inderdaad ook gebruiken om mij aanpassingen aan je site te laten doen. Anders helaas niet!

1x per week, maar als er nieuws komt over een lek in een plugin (dat gebeurt nog wel eens), draai ik de updates z.s.m.

 

Dan log ik in op je WordPress site en koppel ik hem aan mijn systeem. Ik werk een eventuele achterstand updates meteen weg en voer een basis snelheidsoptimalisatie uit en beveilig je site met een plugin.

Ik log ook in op je hostingprovider om backups in te stellen als dat niet al standaard geregeld is.

Simone Hervij van Digitale Pootjes

Waarom ik zo graag welzijnsgerichte dierenprofs aan geweldige websites help

Kijk, ik wil net als jij gewoon niets liever dan dierenlevens mooier maken. Maar mijn kracht ligt niet bij (*kuch* vaak ook eigenwijze) baasjes leren hoe we diervriendelijk met dieren om kunnen gaan. Mijn kracht ligt juist bij hetgene waar jij waarschijnlijk de kriebels van krijgt: computers, vormgeving, marketing en techniek! 

Dus als ik die krachten nou gebruik om dierenprofs te helpen aan geweldige websites, zodat zij meer baasjes bereiken, daar makkelijker klanten van weten te maken en zo meer dieren kunnen helpen, dan verhogen we samen dierenwelzijn! Dat vind ik prachtig, daar doe ik het allemaal voor.

En dat wil ik zo laagdrempelig mogelijk voor je maken. Zodat jij je zoveel mogelijk kunt focussen op wat belangrijk is: de baasjes en hun dieren.

Hoe beter jouw website het doet, hoe beter dat is voor dierenwelzijn

Twijfel je ergens over? Wil je eerst wat aan mij vragen?