ONLINE TRAINING

In 5 stappen een website die van baasjes klanten maakt

Je weet hoe belangrijk een goede site is, maar hoe ga je dat voor elkaar krijgen?!

Je weet niet goed wat er wel en niet op een pagina moet en blijft maar twijfelen.
Je hebt geen idee hoe je goeie teksten schrijft die jouw doelgroep aanspreken.
Er zit totaal geen strategie in je site en hij levert amper nieuwe klanten op. Maar je kunt ook niet je vinger erop leggen hoe dat komt en hoe hij dan beter kan.
Je blijft maar pielen aan de vormgeving omdat je weet dat het beter kan, maar eigenlijk weet je niet echt hoe en doe je maar wat.
Alles zelf uitzoeken en bedenken kost zó veel tijd en je hebt hier ook gewoon 't geduld niet voor.

Als dierenprof wil je gewoon dit:

Precies weten wat er wel en niet op moet, zodat je niet meer bij 86 concullega's hoeft af te kijken

Geweldige teksten kunnen schrijven die zorgen dat baasjes direct de riem uit hun handen laten vallen, en klant worden

Een prachtig design kunnen doorvoeren die helemaal klopt bij jou en jouw bedrijf

Een website die 24/7 bezoekers weet om te zetten naar klanten dankzij een duidelijke strategie

Meer omzet en impact maken, dankzij een website die vóór jou werkt.

Geen tijd verspillen aan veelgemaakte fouten die makkelijk voorkomen hadden kunnen worden.

Die ijzersterke website kun jij ook krijgen

En nee, daar heb je niet per se mijn duurste websitetraject op maat voor nodig 😉

Als je ‘n beetje weet hoe je je eigen site moet aanpassen (op zijn minst de kleuren, je teksten en foto’s), kun je al zooooveel zelf verbeteren waarbij je ook echt verschil kunt gaan merken in de hoeveelheid aanvragen!

Een website die van baasjes klanten maakt, hoeft namelijk geen rocket science te zijn. Je moet alleen even weten hoe of wat.

Ik ga je in deze training laten zien en leren wat nou een goede website maakt, en hoe je de belangrijkste pagina’s (zoals je home-, aanbod- en over mij-pagina) zo inricht dat ‘ie moeiteloos van baasjes klanten gaat maken.

In deze online training leer ik je in 5 stappen hoe je zelf van je website een baasjesmagneet maakt:

Stap 1

Marketingstrategie voor je website bepalen

Stap 2

Je pagina’s strategisch indelen

Stap 3

Zorgen voor sterke teksten

Stap 4

Je huisstijl in je site verwerken

Stap 5

Je site verder optimaliseren en meer bezoekers trekken

Je gaat ‘r haast zelf van kwispelen:

sabine-ros
Omdat ik mijn website nooit kreeg zoals ik in gedachte had heb ik deze training aangeschaft en daar heb ik heel veel aan gehad. Simone legt alles op een duidelijke maar ook leuke manier uit, alles komt aan bod wat je nodig hebt voor een website. Het is een waardevolle cursus voor mensen die nog geen website hebben maar dus ook voor mensen (zoals ik) die wel al een website hebben maar waar nog verbeterpunten zijn. Ik ben door de training zo enthousiast geworden dat ik ook gelijk haar websitepakket heb aangeschaft wat ook zeker een aanrader is! Met alle tips en haar templates ben ik eindelijk op weg naar de website die ik altijd wilde hebben.
Sabine Ros
review-francis-dalebout-heel-paard
“Door deze training ben ik eindelijk in de ‘actie-modus’ gekomen. Omdat ik hiermee een helder stappenplan heb wat ik kan volgen, maak ik mijn website heel gericht. En dat bespaart tijd en scheelt een hoop frustratie. De lessen zijn kort genoeg om steeds even kort wat te doen. Het is heel helder uitgelegd en de voorbeelden inspireren ook enorm voor je eigen site. Van tevoren twijfelde ik of ik geld zou uitgeven aan iets waarvan ik vond dat ik het toch gewoon zelf moest kunnen, maar ik ben erg blij dat ik de training toch gekocht heb. Het biedt een schat aan inspiratie en dankzij deze training komt mijn website er ook eindelijk. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen die zelf een site wil maken, die ook echt helpt bij het maken van nieuwe klanten.”
Francis Dalebout
Miriam-Hartink
"Wat zit de training leuk in elkaar! Alles ziet er ten eerste prachtig uit en is lekker overzichtelijk. Je boodschappen zijn to the point, zonder oeverloze uitleg, vlot verteld en de video's zijn niet te lang (en dat vind ik persoonlijk erg prettig). De werkboeken zijn ook weer zó mooi opgemaakt. Alles bij elkaar is het iets wat je van tijd tot tijd er weer eens bij kan pakken voor een opfrisser van je website."

Voor wie is deze training?

Voor dierenprofs die willen weten waarom hun site maar niks oplevert (je kunt m.b.v. de training achterhalen wat de reden is én leren hoe je het oplost)
Voor dierenprofs die al een website hebben en deze verder willen optimaliseren voor meer conversie (je kunt dit zelf doen of m.b.v. de training duidelijk aan je websitebouwer aangeven wat je wilt laten wijzigen).
Voor (aankomende) dierenprofs die binnenkort aan een nieuwe website beginnen en het meteen goed willen doen.
Voor dierenprofs die mijn websitepakket al hebben, maar meer willen leren over converterende websites.

Als je deze training hebt gevolgd:

Weet je precies hoe je pagina's moet opbouwen en wat er allemaal op moet
Kun je zelf je website verbeteren, zonder eindeloos facturen van een webbouwer moet blijven betalen
Hoef je niet meer uren naar een leeg tekstvlak te staren, omdat je precies weet wat je moet schrijven
Kun je een sterke strategie in je website verwerken, zodat je meer aanvragen krijgt
Begrijp je eindelijk hoe goede websites in elkaar zitten en kun je dat zelf ook voor elkaar krijgen
Weet je precies wat je moet aanpassen zodat je site meer klanten gaat opleveren

EENTJE OM OVER NA TE DENKEN:

Wat zou het met dierenwelzijn doen als jouw website zó goed in elkaar zit dat ‘ie makkelijk van baasjes klanten maakt?

Ja, ik ga aan de slag met mijn website en wil deze training volgen. Ik krijg:

197,-

(ex btw)

Veelgestelde vragen:

Voor altijd! Of ja, zo lang als mijn bedrijf bestaat en zo lang als mijn websites en dus de trainingen in de lucht blijven 😉 Dat zal niet zomaar veranderen! En zo wel, krijg je dat ruim van tevoren te horen.

Nope! Dit is geen training “Hoe werkt WordPress” (of welk systeem dan ook). Deze training gaat vooral over invullen van je site, en hoe je dat technisch gezien doet, hangt helemaal van jouw systeem af. Het is onmogelijk om voor elk systeem uit te leggen hoe je bijv teksten of de vormgeving aanpast. Weet je zelf niet hoe iets moet, dan kun je hulp inschakelen van je websitebouwer of een technisch virtual assistant.

Dat maakt niks uit! De training gaat om de inhoud, werking en vormgeving van je website en dan maakt het niks uit in welk systeem je website staat. Als je maar aanpassingen aan je site kunt (laten) doen.

Dat hoeft niet! Je kunt deze training ook juist volgen vóór je nieuwe website, zodat je het meteen goed kunt aanpakken. En tijdens het maken kun je deze training er natuurlijk mooi bij houden. En als je al een website hebt ook: dan kun je hem a.d.h.v. deze training verder verbeteren.

Simone Hervij van Digitale Pootjes

Waarom ik zo graag welzijnsgerichte dierenprofs aan geweldige websites help

Kijk, ik wil net als jij gewoon niets liever dan dierenlevens mooier maken. Maar mijn kracht ligt niet bij (*kuch* vaak ook eigenwijze) baasjes leren hoe we diervriendelijk met dieren om kunnen gaan. Mijn kracht ligt juist bij hetgene waar jij waarschijnlijk de kriebels van krijgt: computers, vormgeving, marketing en techniek! 

Dus als ik die krachten nou gebruik om dierenprofs te helpen aan geweldige websites, zodat zij meer baasjes bereiken, daar makkelijker klanten van weten te maken en zo meer dieren kunnen helpen, dan verhogen we samen dierenwelzijn! Dat vind ik prachtig, daar doe ik het allemaal voor.

En dat wil ik zo laagdrempelig mogelijk voor je maken. Zodat jij je zoveel mogelijk kunt focussen op wat belangrijk is: de baasjes en hun dieren.

Hoe beter jouw website is, hoe beter dat is voor dierenwelzijn

Twijfel je ergens over? Wil je eerst wat aan mij vragen?